'Liefde op de werkvloer'

Leiderschapstraining

Dienend leiden

met je hart

Al die jaren in het bedrijfsleven hebben mij geleerd dat je pas écht gaat floreren als je helemaal jezelf kunt zijn. Als je vooral dát doet waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en met mensen met wie je het gevoel hebt écht contact te hebben. Waar misschien zelfs wel sprake is van vriendschap.

Dit vraagt van medewerkers dat zij de moed hebt zichzelf te laten zien, hun hele verhaal te vertellen, om te onderzoeken wat het is dat hen energie geeft, om zichzelf te ‘laten kennen’. Maar ik weet ook: een leidinggevende speelt hier een cruciale rol in. Hij of zij is degene die een omgeving van vertrouwen en veiligheid kan creëren, voorwaardelijk voor de leden van het team om zichzelf te laten zien. Ik noem het -met een knipoog- ‘Liefde op de Werkvloer’.

In mijn trainingen maak ik vaak gebruik van de piramide van Lencioni, waarin vertrouwen de basis is voor teamsucces. Ontbreekt dit vertrouwen, dan kun je er donder op zeggen dat er gedoe is, dat er in de onderstroom vanalles aan de hand is. Leidinggevenden hier bewust van maken én tools geven om -op hun eigen authentieke manier- aan vertrouwen te werken, is wat ik supergraag doe.

Geef je wensen door!

Benieuwd wat energie in jouw bedrijf kan doen? Stel gerust je vragen of geef je wensen door, dan neem ik contact met je op!

Maatwerkprogramma’s voor je bedrijf zijn altijd mogelijk, samen stellen we het doel, de duur en de inhoud van het programma vast!

Op zoek naar iets anders?

Ik help je team graag verder!

Zoek je nét even iets anders, of wil je gewoon eens sparren? Neem gerust contact op, ik denk graag met je mee! Waarschuwing: je komt met 10 ideeën en een berg energie uit ons gesprek 😉.

Energize your life

21 dagen elke dag 1 tip
Gebundeld in 1 download

21 Energize your life-tips. Voor jou. Voor jou als je al maanden thuis werkt, je collega’s mist, af en toe GEK wordt van nooit meer een momentje alleen thuis (🙋🏻‍♀️), of gewoon een beetje extra energie nodig hebt. 

21 kleine (en soms wat grotere) dingen die het leven nét even wat leuker maken. Mooier. Rijker. Dingen waardoor je hele leven verandert, zonder dat er feitelijk iets verandert ;-)

Ook ervaren? Laat hieronder je e-mail achter en je krijgt de tips in je mailbox.