Energy Journey

voor teams

Energize your work life!

Duurzaam meer energie in jouw team

Werkt jouw team ook al maanden thuis? Of – als je in de zorg werkt bijvoorbeeld – draait jouw team ook al maanden overuren? Dan zal je herkennen dat de stress oploopt. De één weet van gekkigheid niet meer hoe hij of zij alle ballen in de lucht moet houden, met gezin, werk, partner en oh ja, zichzelf, en de ander zit thuis te verpieteren zonder het spontane contact met collega’s. En die nieuwe collega, hoe gaat het daar eigenlijk mee? 

Er wordt al gezegd dat de volgende pandemie de ‘burn-out-pandemie’ wordt… En dan is het ook nog winter. Help! Geen zorgen, ik kan jullie helpen. Met mijn ‘Energy journey voor teams’ geef ik jou en jouw team gedurende drie maanden alles wat jullie nodig hebben om fit, in balans en met energie deze winter door te komen. Corona-proof.

Energy journey

Een energy journey is een traject van 3 maanden bestaande uit:

We starten het traject met een gezamenlijke check-in, en sluiten na 3 maanden ook weer samen af.

Individueel te volgen programma, ieder op zijn/haar eigen tijd. Diverse modules waarin thema’s rond fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid zijn verwerkt, met elke week één les die per e-mail verstuurd wordt. Elke les bestaat uit inspiratie rondom een bepaald thema (bv een model, een concept, een theorie, een video, een podcast), reflectie op jezelf en een opdracht. Door de opdrachten borgen we het geleerde én brengen we het direct in de praktijk.

Eventueel kunnen alle teamleden hun individuele leervraag inbrengen in een 1-op-1 coaching in de vorm van een coachwandeling. Eén aan de start van het traject, één als afsluiting.

Naar behoefte kunnen teamleden tussentijds extra 1-op-1 coachgesprekken boeken. Om te sparren, voor een luisterend oor, voor extra input; alles kan. Dit kan zowel online als fysiek.

Een e-book met daarin 30 Energize your life-tips: kleine (en ok, soms ook wat grotere) dingen die je vandaag nog kunt doen om meer energie in je leven te ervaren.

De investering is 297 euro exclusief btw per maand per persoon, met een minimum van 8 personen. Maatwerk is altijd mogelijk.

Even sparren of dit iets voor jouw team is? 

Op zoek naar iets anders?

Ik help je team graag verder!

Zoek je nét even iets anders, of wil je gewoon eens sparren? Neem gerust contact op, ik denk graag met je mee! Waarschuwing: je komt met 10 ideeën en een berg energie uit ons gesprek 😉.

Energize your life

21 dagen elke dag 1 tip
Gebundeld in 1 download

21 Energize your life-tips. Voor jou. Voor jou als je al maanden thuis werkt, je collega’s mist, af en toe GEK wordt van nooit meer een momentje alleen thuis (🙋🏻‍♀️), of gewoon een beetje extra energie nodig hebt. 

21 kleine (en soms wat grotere) dingen die het leven nét even wat leuker maken. Mooier. Rijker. Dingen waardoor je hele leven verandert, zonder dat er feitelijk iets verandert ;-)

Ook ervaren? Laat hieronder je e-mail achter en je krijgt de tips in je mailbox.