Energy day

voor teams

Een teamdag

over verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Als je zelf wel eens in een team hebt gezeten dat draaide als een geoliede machine, dan weet je hoe het voelt. Iedereen doet waar ‘ie het beste in is, helpt elkaar, checkt regelmatig hoe het gaat met de ander, heeft lol, en gaat vol gas voor het eindresultaat. Maar soms loopt het anders. Stroef. Wringt er ergens iets. Misschien iets heel evidents, maar misschien ook wel meer onder de oppervlakte. Iets wat niet uitgesproken wordt, maar wel voelbaar is in het systeem. 

Als je de energie in het team weer volop in beweging wil krijgen, als je ruimte wil creëren voor wat gezegd of gedaan moet worden én wil werken aan verbinding en vertrouwen, dan is een Energy Day echt wat voor jullie.

In een sfeer van vertrouwen en veiligheid werken we aan de ‘onderstroom’, aan dat wat er onder water allemaal leeft. En dat kan ongemakkelijk zijn. Maar wie de piramide van Lencioni kent, weet dat het daar wel begint. En het komt goed. Ik beloof je dat jullie er sterker uit komen. En dat het ook leuk wordt. Spannend én luchtig, intens én ontspannend. Het kan. Echt.

Ervaringen

”Wat ik bewonder in Saskia is de combinatie van haar oprechte interesse in de ander, haar lef om kwetsbaar & authentiek te zijn, het plezier in alles wat ze doet, de professionaliteit in haar werk en de diepgang in gesprekken.” – Barbara Corstjens, coördinator Learning & Development Royal FloraHolland”

Op zoek naar iets anders?

Ik help je team graag verder!

Zoek je nét even iets anders, of wil je gewoon eens sparren? Neem gerust contact op, ik denk graag met je mee! Waarschuwing: je komt met 10 ideeën en een berg energie uit ons gesprek 😉.

Energize your life

21 dagen elke dag 1 tip
Gebundeld in 1 download

21 Energize your life-tips. Voor jou. Voor jou als je al maanden thuis werkt, je collega’s mist, af en toe GEK wordt van nooit meer een momentje alleen thuis (🙋🏻‍♀️), of gewoon een beetje extra energie nodig hebt. 

21 kleine (en soms wat grotere) dingen die het leven nét even wat leuker maken. Mooier. Rijker. Dingen waardoor je hele leven verandert, zonder dat er feitelijk iets verandert ;-)

Ook ervaren? Laat hieronder je e-mail achter en je krijgt de tips in je mailbox.