Energize your people

Onze veerkracht is aardig op de proef gesteld lately. We hebben alles uit de kast moeten trekken om een beetje in balans te blijven. En de één is daar beter in dan de ander. Goed nieuws: het is te leren! Ik kan jou en je collega’s daarbij helpen.

Trainingen & workshops

voor jouw mensen

Werken er bij jullie veel hoogopgeleide professionals? Zijn jullie een echt ‘hoofdkantoor’? Dan zijn jullie waarschijnlijk harde werkers die niet altijd even goed in contact staan met je lichaam, met je gevoel. ‘Grenzen? Eeeeh….’ Dat weet ik omdat ik er zelf ook zo één was. Vaak is er een crisis voor nodig om te ontdekken dat het ook anders kan. En hoewel ik iedereen een flinke burn out gun (zegt ze dat nou echt??), leer ik mensen het liever voor te zijn. 

Het goede nieuws: het is te leren! En ik kan jullie daarbij helpen.

Trainingen en workshops

Energy boost

Korte workshop vol inzichten en praktische oefeningen, waarmee je onder alle omstandigheden je energie kunt managen.

Energy journey voor teams

Met een energy journey geef je jouw team gedurende drie maanden alles wat jullie nodig hebben om fit, in balans en met energie deze winter door te komen. Corona-proof.

Energy day

Een teamdag waarin thema's als verbinding, vertrouwen, kwetsbaarheid en verantwoordelijkheid centraal kunnen staan. Maatwerk is het uitgangspunt, neem contact op om je wensen te bespreken!

Leiderschapstraining
'Liefde op de werkvloer'

Al die jaren in het bedrijfsleven hebben mij geleerd dat je pas écht gaat floreren als je helemaal jezelf kunt zijn. Dit vraagt van medewerkers dat zij de moed hebben zichzelf te laten zien, hun hele verhaal te vertellen, om te onderzoeken wat het is dat hen energie geeft, om zichzelf te ‘laten kennen’. Maar ik weet ook: een leidinggevende speelt hier een cruciale rol in.

Schrijftraining
'Het zijn net mensen'

In deze korte maar impactvolle training leer ik HR-professionals schrijven. En niet alleen duidelijk en begrijpelijk schrijven, maar juist hoe je een tekst net dat extraatje geeft. Hoe je zorgt voor een glimlach op het gezicht van de lezer, zelfs als het om een lastige boodschap gaat. En het goede nieuws: iedereen kan het leren!

Training
'Sterk uit een crisis'

Samen met collega- organisatieadviseur Ester van Gils van Buro Zinnig hebben we een mooi programma ontwikkeld. Over veerkracht en verbinding. Als mens en als team. Over hoe je tijdens of na een heftige periode sterk weer opstaat. We baseren ons daarbij onder andere op de onderzoeken van Brené Brown.

Op zoek naar iets anders of heb je vragen? 
Neem gerust contact op, ik denk graag met je mee!

Of Huur mij in

voor een tijdelijke energyboost

Heb jij extra energie nodig voor een project? Tijdelijk extra (brain)power om even gas te geven? Of zoek je bijvoorbeeld iemand ter overbrugging tot een vaste invulling van een vacature, of bij zwangerschapsverlof of ziekte? 

Na 15 jaar bij grote bedrijven gewerkt te hebben op het gebied van HR, interne communicatie en veranderingen en met mijn achtergrond als vitaliteitscoach, trainer, communicatieadviseur én fanatiek danser ben ik inzetbaar op thema’s als engagement, leiderschapsontwikkeling, cultuur(verandering), reorganisaties en duurzame inzetbaarheid. Extra energie nodig? Neem dan contact met mij op!

Let's connect!

Bekijk mijn werkervaring, vaardigheden en aanbevelingen op LinkedIn. Leuk om te connecten!

Energize your life

21 dagen elke dag 1 tip
Gebundeld in 1 download

21 Energize your life-tips. Voor jou. Voor jou als je al maanden thuis werkt, je collega’s mist, af en toe GEK wordt van nooit meer een momentje alleen thuis (🙋🏻‍♀️), of gewoon een beetje extra energie nodig hebt. 

21 kleine (en soms wat grotere) dingen die het leven nét even wat leuker maken. Mooier. Rijker. Dingen waardoor je hele leven verandert, zonder dat er feitelijk iets verandert ;-)

Ook ervaren? Laat hieronder je e-mail achter en je krijgt de tips in je mailbox.