Energy journey

Durf jij los te laten wie je denkt dat je zou moeten zijn?

The only thing

you have to do is be YOU

Voel jij onrust in je leven? Heb je het gevoel dat het leven aan je voorbij gaat, terwijl jij aan de zijlijn staat? Heb je op zich alles prima voor elkaar, maar knaagt er ergens iets, mis je iets? I feel you. Je weet ergens wel dat er meer is, voor jou. Dat jij meer kan. Maar wat dan? En hoe pak je het aan? No worries, ik ga je helpen.

De eerste vraag die je mag beantwoorden is: how do you treat yourself? En dan bedoel ik vooral: hoe praat jij tegen jezelf? Hoeveel gun jij jezelf? Om met de woorden van Brené Brown te spreken: hoe groot is jouw sense of worthiness? Durf jij los te laten wie je denkt dat je zou moeten zijn, en gewoon ZIJN?

Als jouw antwoord op al deze vragen ja is, ga je geld dan alsjeblieft aan iets anders uitgeven 🙂

Is jouw antwoord op deze vragen NEE?

Of… ‘hmmm, niet altijd’? Snap ik. Je bent een mens. Toch is dit wel waar het om gaat. Dit is jouw sleutel voor een leven op joúw voorwaarden, in joúw energie. En het goede nieuws is: je kunt dit veranderen! En nog best makkelijk ook! Gun jezelf deze reis, deze energy journey, deze camino! Samen gaan we gedurende 3 maanden aan de slag om jouw leven een MEGA energieboost te geven. We gaan aan de slag met jouw dromen, je verlangens, je blokkades, je talenten en natuurlijk jouw energie. Na deze 3 maanden heb je superhelder wat jij te doen hebt om iedere dag met JOUW energie op te komen dagen in je leven, je werk, je gezin, je business.

Laten we samen op reis gaan

zodat jij jouw beste zelf bent en straalt van energie!

Laten we samen op reis gaan. De reis van jouw leven. Niet dat je nou meteen radicaal het roer om moet gooien, je baan op moet zeggen, de wereld rond moet gaan reizen of wat dan ook. Nee, ook met kleine dingen kun je meer het leven gaan leiden dat ‘typically YOU’ is. Een leven vol fun en freedom. Een leven waarin jij jouw beste zelf bent, en straalt van energie. Voor jezelf én voor de mensen om jou heen. En een leven waar je  -als je ooit op je sterfbed ligt, of gewoon ‘s avonds in je bed- van denkt: ‘Yes, ik ben wie ik bedoeld was te zijn. Het klopt 100%.’ 

Easy? Eigenlijk wel. Als je eenmaal weet dat je maar 1 ding te doen hebt: jouw energie verhogen. Dan volgt de rest vanzelf. Ik leer je hoe!
 

Wat brengt jou dit?

Wat gaan we doen?

We starten de reis wandelend, met een Energy Walk. Een 1-op-1 coachingsessie in de natuur, waarbij we op zoek gaan naar jouw natuur. Wie ben jij als alle conditioneringen wegvallen, als je volledig leeft in lijn met jouw natuur? Het antwoord op deze vragen zit al in jou, vaak op een onbewust niveau. Door te wandelen in de natuur wordt het stil in je hoofd en kun je jouw eigen wijsheid beter horen

We spreken elkaar eens in de 2 weken een uur (live of online, net wat ons uitkomt). Als stok achter de deur, als vraagbaak, als sparringpartner, als luisterend oor. Je mag alles met me delen waar je tegenaan loopt. Ik ben er dan helemaal voor jou.

Elke week ontvang je een online les in je mail over 1 thema met een mooie opdracht erbij. Dat kan een schrijfopdracht zijn, een reflectieopdracht, een doe-opdracht of een geleide visualisatie.

Als je wil kunnen we WhatsApp-coaching toevoegen, waarmee je mij ‘onder de knop’ hebt voor al je twijfels, vragen, onzekerheden, sparmomentjes. Deze optie kost 99 euro per maand.

Jouw investering is 499 euro per maand (inclusief BTW als je het zelf betaalt en exclusief BTW als je werkgever betaalt), het programma duurt 3 maanden. Daarvoor krijg je:

– 2 coachwandelingen

– 5 coachsessies in mijn praktijk in Leiden

– 12 mails met extra inspiratie, opdrachten, reflectiemomenten

Meer weten, of gewoon even sparren of dit iets voor je is?

Energize your life

21 dagen elke dag 1 tip
Gebundeld in 1 download

21 Energize your life-tips. Voor jou. Voor jou als je al maanden thuis werkt, je collega’s mist, af en toe GEK wordt van nooit meer een momentje alleen thuis (🙋🏻‍♀️), of gewoon een beetje extra energie nodig hebt. 

21 kleine (en soms wat grotere) dingen die het leven nét even wat leuker maken. Mooier. Rijker. Dingen waardoor je hele leven verandert, zonder dat er feitelijk iets verandert ;-)

Ook ervaren? Laat hieronder je e-mail achter en je krijgt de tips in je mailbox.